965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’assetjament escolar o bullying és la conducta de persecució o maltractament intencionada que exerceix un/a alumne/a cap a un altre de manera física o psicològica, constant i mantinguda en el temps. Quan es produeix a través de les xarxes socials, es coneix amb el nom de ciberassetjament.
Des de la Comarca de la Marina Baixa ens sumem a la commemoració d’aquest dia i ens manifestem en contra de qualsevol mena de maltractament i/o assetjament, per aquest motiu, el municipi de Callosa d’en Sarrià, durà a terme el divendres 13 de maig:
Xerrada-taller sobre prevenció del Bullying, dirigit a pares/mares/tutors/es legals de la comarca de la Marina Baixa, en la Casa de Cultura en horari de 18.00h a 19.30h.
Xerrada-taller sobre prevenció del Bullying a joves de 12 a 17 anys, en el Punt Jove de Callosa, en horari de 18.00h a 19.00h.
Aquest taller pretén oferir informació, formació i conscienciació sobre la problemàtica del Bullying en la nostra societat, a través d’un grup de professionals de psicòlegs (MINDIC).
DIGUES NO A L’ASSETJAMENT ESCOLAR!
 
[CAS] El acoso escolar o bullying es la conducta de persecución o maltrato intencionada que ejerce un alumno/a hacia otro/a de forma física o psicológica, constante y mantenida en el tiempo. Cuando se produce a través de las redes sociales, se conoce con el nombre de ??????coso.
Desde la Comarca de la Marina Baixa nos sumamos a la conmemoración de este día y nos manifestamos en contra de cualquier tipo de maltrato y/o acoso, por este motivo, el municipio de Callosa d’en Sarrià, llevará a cabo el viernes 13 de mayo:
Charla-taller sobre prevención del Bullying, dirigido a padres/madres/tutores/as legales de la comarca de la Marina Baixa.
Charla-taller sobre prevención del Bullying a jóvenes de 12 a 17 años.
Este taller pretende ofrecer información, formación y concienciación sobre la problemática del Bullying en nuestra sociedad, a través de un grupo de profesionales psicólogos (MINDIC).
¡DI NO AL ACOSO ESCOLAR!