965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El dimarts va tindre lloc la Xarrada-Col·loqui sobre el bon ús de les xarxes socials, organitzada per la Regidoria d’Educació i dirigida per TuCan Feel.
Encara que va ser un grup reduït, valorem la seua implicació i, agraïm a tots els assistents el treball realitzat en la campanya de difusió iniciada la setmana passada amb els joves, elaborant un decàleg de bon ús per a les famílies.
En els pròxims dies presentarem els cartells de la campanya que seran difosos en les xarxes i en tots els centres.
Us animem a continuar treballant junts per a crear un entorn digital segur i positiu. Compartim informació valuosa, siguem un exemple per a ells, fomentem el diàleg i la confiança a través dels valors fonamentals d’empatia i respecte, promovent així bones pràctiques en l’ús de les xarxes socials.
[CAS] El martes tuvo lugar la Charla-Coloquio sobre el buen uso de las redes sociales, organizada por la Concejalía de Educación y dirigida por TuCan Feel.
Aunque fue un grupo reducido, valoramos su implicación y, agradecemos a todos los asistentes el trabajo realizado en la campaña de difusión iniciada la semana pasada con los jóvenes, elaborando un decálogo de buen uso para las familias.
En los próximos días presentaremos los carteles de la campaña que serán difundidos en las redes y en todos los centros.
Os animamos a seguir trabajando juntos para crear un entorno digital seguro y positivo. Compartamos información valiosa, seamos un ejemplo para ellos, fomentemos el diálogo y la confianza a través de los valores fundamentales de empatía y respecto, promoviendo así buenas prácticas en el uso de las redes sociales.