965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Aquest estiu s’ofereixen set projectes socials per a joves residents en la Comunitat d’entre els 15 i els 30 anys.
L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha publicat la convocatòria de la campanya ‘Viu la Solidaritat’ en la modalitat de Camps de Voluntariat Juvenil per a l’any 2021, dirigida a joves residents en la Comunitat Valenciana, amb la qual es reprén aquesta activitat solidària de gran demanda entre joves de la Comunitat.
A l’estiu, l’oferta inclou set projectes que es desenvoluparan a Manises Viver, Xàtiva i en les instal·lacions juvenils de l’IVAJ en Alcossebre i a Teulada-Moraira.
Els camps de voluntariat juvenil són activitats juvenils en les quals un grup de joves de diferents procedències es compromet de manera voluntària i desinteressada al desenvolupament d’un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació.
La realització del projecte és un mitjà per a fomentar valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d’aprenentatge intercultural.
Quant a l’intercanvi de places que es realitzava amb altres comunitats autònomes i amb el Servei Voluntari Internacional, adscrit a l’Institut de la Joventut, que permet a joves valencians la participació en activitats de caràcter nacional i internacional, se suspén durant aquest estiu per la crisi sanitària generada per la COVID-19.
 
[CAS] Este verano se ofrecen siete proyectos sociales para jóvenes residentes en la Comunitat de entre los 15 y los 30 años.
El Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha publicado la convocatoria de la campaña ‘Viu la Solidaritat’ en la modalidad de Campos de Voluntariado Juvenil para el año 2021, dirigida a jóvenes residentes en la Comunitat Valenciana, con la que se reanuda esta actividad solidaria de gran demanda entre jóvenes de la Comunitat.
En verano, la oferta incluye siete proyectos que se desarrollarán en Manises Viver, Xàtiva y en las instalaciones juveniles del IVAJ en Alcossebre y en Teulada-Moraira.
Los campos de voluntariado juvenil son actividades juveniles en las que un grupo de jóvenes de diferentes procedencias se compromete de forma voluntaria y desinteresada al desarrollo de un proyecto de trabajo con contenido social en favor de la comunidad, combinado con actividades complementarias de animación.
La realización del proyecto es un medio para fomentar valores de convivencia, de tolerancia, de participación, de solidaridad y de aprendizaje intercultural.
En cuanto al intercambio de plazas que se venía realizando con otras comunidades autónomas y con el Servicio Voluntario Internacional, adscrito al Instituto de la Juventud, que permite a jóvenes valencianos la participación en actividades de carácter nacional e internacional, se suspende durante este verano por la crisis sanitaria generada por la COVID-19.