965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Igualtat, que dirigeix Mari Carmen Bou, ha organitzat, la VII marxa solidària en família contra el càncer.
La marxa serà el diumenge 5 de març, dins de la programació de la setmana de la dona, a les 11.00 hores des de la Plaça del Convent amb un recorregut pels carrers del municipi.
Les persones que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa i col·laborar amb la causa poden participar a través de l’adquisició de samarretes de la marxa, el preu de la qual és de 12 euros.
L’Associació ‘Dons de Callosa’ seran les encarregades de la venda de samarretes, en el quiosc de la Plaça del Convent els dies 27 i 28 de febrer, en horari de 10.00 a 12.00 hores.
 
Agrair també la col·laboració de Caixa Callosa i Anémona.
[CAS] El Ayuntamiento, a través de la concejalía de Igualdad, que dirige Mari Carmen Bou, ha organizado, la VII marcha solidaria en familia contra el cáncer.
La marcha será el domingo 5 de marzo, dentro de la programación de la semana de la mujer, a las 11.00 horas desde la Plaza del Convent con un recorrido por las calles del municipio.
Las personas que quieran sumarse a esta iniciativa y colaborar con la causa pueden participar a través de la adquisición de camisetas de la marcha, cuyo precio es de 12 euros. .
La Asociación ‘Dones de Callosa’ serán las encargadas de la venta de camisetas, en el quiosco de la Plaza del Convent los días 27 y 28 de febrero, en horario de 10.00 a 12.00 horas.
Agradecer también la colaboración de Caixa Callosa y Anémona.