965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Igualtat, que dirigeix Mari Carmen Bou, ha organitzat, la VI marxa solidària en família contra el càncer.
La marxa serà el diumenge 6 de març, dins de la programació de la setmana de la dona, a les 11.00 hores des de la Plaça del Convent amb un recorregut pels carrers del municipi.
Les persones que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa i col·laborar amb la causa poden participar a través de l’adquisició de samarretes de la marxa, el preu de la qual és de 10 euros. .
L’Associació ‘Dons de Callosa’ seran les encarregades de la venda de samarretes, en el quiosc de la Plaça del Convent els dies 21, 22 i 28 de febrer, i 1 de març, en horari de 9.00 a 13.00 hores.
 Agrair també la col·laboració de Caixa Callosa i Anémona.
 
[CAS] El Ayuntamiento, a través de la concejalía de Igualdad, que dirige Mari Carmen Bou, ha organizado, la VI marcha solidaria en familia contra el cáncer.
La marcha será el domingo 6 de marzo, dentro de la programación de la semana de la mujer, a las 11.00 horas desde la Plaza del Convent con un recorrido por las calles del municipio.
Las personas que quieran sumarse a esta iniciativa y colaborar con la causa pueden participar a través de la adquisición de camisetas de la marcha, cuyo precio es de 10 euros. .
La Asociación ‘Dones de Callosa’ serán las encargadas de la venta de camisetas, en el quiosco de la Plaza del Convent los días 21, 22 y 28 de febrero, y 1 de marzo, en horario de 9.00 a 13.00 horas.
Agradecer también la colaboración de Caixa Callosa y Anémona.