965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Per a celebrar la VI Edició del Dia de les Escriptores nombroses biblioteques i institucions celebren aquesta setmana diferents activitats. Entre elles es troba la lectura pública d’una selecció de textos triats per la comissària 2021, Marifé Santiago Bolaños.
Sota el lema “LLEGIR LES EDATS DE LA VIDA” des de la Regidoria de Cultura ens sumem a la invitació de la comissària per a “llegir a les escriptores, llegir-nos amb les escriptores, que les escriptores siguen, amb nosaltres, lectores”.

Des del divendres 22 fins al divendres 29 d’octubre podreu visualitzar la lectura pública d’autoritats, veïns i membres d’associacions que han participat en aquesta iniciativa.
El Dia de les escriptores és una iniciativa de la Biblioteca Nacional d’Espanya juntament amb FEDEPE i Clàssiques i Modernes, associació per a la igualtat de gènere en la cultura i a la qual la nostra biblioteca s’uneix.
#DíadelesEscriptores2021#lectura #dones #biblioteca #escriptores

[CAS] Para celebrar la VI Edición del Día de las Escritoras numerosas bibliotecas e instituciones celebran esta semana diferentes actividades. Entre ellas se encuentra la lectura pública de una selección de textos escogidos por la comisaria 2021, Marifé Santiago Bolaños.
Bajo el lema “LEER LAS EDADES DE LA VIDA” desde la Concejalía de Cultura nos sumamos a la invitación de la comisaria para “leer a las escritoras, leernos con las escritoras, que las escritoras sean, con nosotras, lectoras”.
Desde el viernes 22 hasta el viernes 29 de octubre podréis visualizar la lectura pública de autoridades, vecinos y miembros de asociaciones que han participado en esta iniciativa.El Día de las escritoras es una iniciativa de la Biblioteca Nacional de España junto con FEDEPE y Clásicas y Modernas, asociación para la igualdad de género en la cultura y a la que nuestra biblioteca se une.
#DíadelasEscritoras2021#lectura #mujeres #biblioteca #escritoras

http://youtu.be/oJJgCHMy41s