965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Del 18 d’octubre fins al dia 2 de novembre, en horari de biblioteca podeu visitar a la Biblioteca Municipal l’Espill l’exposició “Valor, Maria!”, basada en els personatges de rondalles que surten al llibre del mateix títol “Valor, Maria!: el llibre de les criatures fantàstiques”, escrit per Joan Borja amb il·lustracions de David González i editat per l’editorial Andana.
La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, vos convida a conèixer els personatges com el mig pollastret, la Mare dels peixos, les mares dels vents, la reina Argelagaina, la fada Salina, el senyor del Benicadell, Guirau, Abella, el Dimoni fumador, Pere Mestre, el Gegant del romaní, la Bruixa safranera, Margalida Blanca, el rei Astoret, Bernardet i Llucina. Tots els personatges es troben al vestíbul de la Biblioteca en uns panells expositius.
Vos recomanem visitar-la en família, perquè és interessant tant per a xiquets com per adults.
El divendres 29 d’octubre a les 18.00 h es presentà el llibre a la Biblioteca amb la presència de l’autor, Joan Borja, i amb contes a càrrec d’Eva Andújar. L’accés estarà limitat a l´aforament del local.
 
[CAS] Del 18 de octubre hasta el día 2 de noviembre, en horario de biblioteca podéis visitar en la Biblioteca Municipal l’Espill la exposición “Valor, Maria!”, basada en los personajes de fábulas que salen al libro del mismo título “Valor, Maria!: el llibre de les criatures fantàstiques”, escrito por Joan Borja con ilustraciones de David González y editado por la editorial Andana.
La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, os invita a conocer los personajes como el mig pollastret, la Mare dels peixos, les mares dels vents, la reina Argelagaina, la fada Salina, el senyor del Benicadell, Guirau, Abella, el Dimoni fumador, Pere Mestre, el Gegant del romaní, la Bruixa safranera, Margalida Blanca, el rei Astoret, Bernardet i Llucina. Todos estos personajes se encuentran en el vestíbulo de la Biblioteca en unos paneles expositivos.
Os recomendamos visitarla en familia, porque es interesante tanto para niños como por adultos.
El viernes 29 de octubre a las 18.00 h se presentará el libro en la Biblioteca con la presencia del autor, Joan Borja, y con cuentos a cargo de Eva Andújar. El acceso estará limitado al aforo del local.