965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’Ajuntament i Urbaser, concessionària de la neteja viària de municipi, han llançat conjuntament una campanya de conscienciació contra la violència de gènere, a través de la qual s’han instal·lat dos rollers amb un missatge de sensibilització en diferents edificis municipals. Un d’ells romandrà en l’entrada de la reguarda de la Policia Local i l’altre s’ha instal·lat, de moment, en la Casa de Cultura, ja que divendres que ve l’associació Mujeres con Voz oferirà una conferencia-col·loqui sobre la violència masclista en el saló d’actes.

En aquest mateix acte, Urbaser i l’Ajuntament repartiran polseres de tela habitades als assistents. En la conferencia-col·loqui integrants de l’Associació comarcal Mujeres con Voz explicaran en primera persona vivències patides com a víctimes de la violència masclista. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores i després del col·loqui es visualitzarà el curtmetratge comarcal “¿Me amas?”.

Una vegada se celebre aquest acte, el roller passarà a instal·lar-se en la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Baixa, on es presta assessorament jurídic gratuït a les víctimes de la violència masclista.

Assenyalar a més que la Policia Local de Callosa d’en Sarrià disposa d’una Unitat Especialitzada d’Atenció a la violència de gènere.