965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Trofeu de Conjunts Els Marines / Trofeo de Conjuntos Les Marines

Nov 10, 2021Deporte, Destacadas, Noticias

[VAL] El dissabte 6 de novembre, va tindre lloc el tradicional Trofeu de Conjunts Els Marines en Callosa d´en Sarrià. A aquesta cita tan especial van acudir clubs de tota la geografia espanyola, sumant més de 700 participants. i en la qual totes les gimnastes del C.G. Els Marines van aconseguir pujar-se al podi.
La competició s’iniciava a primera hora del matí amb les categories de Nacional Base, intercanviant amb les joves promeses de la Rítmica Valenciana i més xicotetes de la competició. Aquest va ser l’escenari del debut del conjunt Sub 7 de Club Els Marines, format per Paula, Almudena, Zaira, Hilary i Alessia. Els qui després d’una magnifica i entranyable actuació van aconseguir si primer or.
Durant el segon bloc de la competició, va ser el torn del conjunt benjamí base compost per Paulina, Kassia, Daniela, Sofía i Ashley. Els qui van realitzar una passada quasi perfecta, la qual cosa les va portar a penjar-se l’or novament.
També va ser el debut del Conjunt Júnior integrat per Naiara, Lucía, Silvia, Valery i Luci. Els nervis de la primera competició les van portar a cometre algunes fallades, aconseguint la medalla de plata.
Així mateix, en aquest trofeu els equips de la Lliga Nacional Iberdrola van tindre l’oportunitat de competir, destacant la plata aconseguida per l’equip dels Marines.
En el tercer i últim bloc de la jornada matutina, la gimnasta Sanchia Roberts va aconseguir pujar-se al segon esglaó del podi després de realitzar una excel·lent competició.
Per a finalitzar la competició, es va comptar amb la participació dels conjunts del màxim nivell nacional. On conjunts de tota la Comunitat Valenciana i d’Espanya, van aprofitar aquest trofeu per a continuar amb la seua posada a punt.
Després de més de huit hores de competició es va posar fi al “mega” trofeu, en el qual durant els cinc blocs de competició, aficionats, pares i gimnastes van omplir les graderies i instal·lacions, dins de l’aforament permés, del pavelló municipal de Callosa.
Des del Club Els Marines, agraeixen la labor de l’Ajuntament de Callosa d´en Sarrià, de la regidoria d’esports i del personal del pavelló, pel seu suport logístic i econòmic, sense el qual aquest gran trofeu nacional no haguera sigut possible.
Així mateix, aprofiten per a agrair les seues instal·lacions, perquè gimnastes del club puguen entrenar.
 
[CAS] El sábado 6 de noviembre, tuvo lugar el tradicional Trofeo de Conjuntos Les Marines en Callosa d´en Sarriá. A esta cita tan especial acudieron clubes de toda la geografía española, sumando más de 700 participantes. y en la cual todas las gimnastas del C.G. Les Marines consiguieron subirse al podio.
La competición se iniciaba a primera hora de la mañana con las categorías de Nacional Base, intercambiando con las jóvenes promesas de la Rítmica Valenciana y más pequeñas de la competición. Este fue el escenario del debut del conjunto Sub 7 de Club Les Marines, formado por Paula, Almudena, Zaira, Hilary y Alessia. Quienes después de una magnifica y entrañable actuación consiguieron si primer oro.
Durante el segundo bloque de la competición, fue el turno del conjunto benjamín baso compuesto por Paulina, Kassia, Daniela, Sofía y Ashley. Quienes realizaron un pase casi perfecto, lo cual las llevó a colgarse el oro nuevamente.
También fue el debut del Conjunto Júnior integrado por Naiara, Lucía, Silvia, Valery y Luci. Los nervios de la primera competición las llevaron a cometer algunos fallos, consiguiendo la medalla de plata.
Así mismo, en este trofeo los equipos de la Liga Nacional Iberdrola tuvieron la oportunidad de competir, destacando la plata conseguida por el equipo de les Marines.
En el tercero y último bloque de la jornada matutina, la gimnasta Sanchia Roberts consiguió subirse al segundo peldaño del podio después de realizar una excelente competición.
Para finalizar la competición, se contó con la participación de los conjuntos del máximo nivel nacional. Donde conjuntos de toda la Comunidad Valenciana y de España, aprovecharon este trofeo para continuar con su puesta a punto.
Después de más de ocho horas de competición se puso fin al “mega“ trofeo, en el cual durante los cinco bloques de competición, forofos, padres y gimnastas llenaron los graderíos e instalaciones, dentro del aforo permitido, del pabellón municipal de Callosa.
Desde el Club Les Marines, agradecen la labor del Ayuntamiento de Callosa d´en Sarriá, de la concejalía de deportes y del personal del pabellón, por su apoyo logístico y económico, sin el cual este gran trofeo nacional no hubiera sido posible.
Así mismo, aprovechan para agradecer sus instalaciones, porque gimnastas del club puedan entrenar.