965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  L’Alfàs del Pi acollirà el pròxim 4 de març la vint-i-unena Trobada de Dones de la Marina Baixa, una trobada en el qual participen dones de tota la comarca i que convoca des de fa més de dues dècades el Consell Comarcal d’Igualtat. En 2021 no va poder celebrar-se aquesta jornada de convivència a causa de la crisi sanitària. Enguany es reprén de nou i li toca a l’Alfàs del Pi ser el municipi amfitrió.
Està prevista la participació de 400 dones. La jornada s’iniciarà amb un berenar a la Casa de Cultura. A continuació, es representarà l’obra ‘Que nos quiten lo bailao’, amb les còmiques i monologuistes Pepa Golden, Patri Patrisaki i Carol Tomas. Un espectacle que mescla humor, música i un toc màgic. Tres dones amb molts anys d’experiència sobre els escenaris i en televisió, que destaquen per la seua faceta d’humoristes.
L’acte de presentació de la Trobada ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha comptat amb la participació de l’alcalde de l’Alfàs, Vicente Arques, i les regidores d’Igualtat d’Altea, Vicenta Pérez; Benidorm, Ángela Zaragozí; Polop de la Marina; M.ª France Berenguer; Callosa d’en Sarrià, M.ª Carmen Bou; Finestrat, Maruja Llorca; La Nucia, Gemma Márquez, i l’Alfàs del Pi, Rocío Guijarro.
La Trobada de Dons està destinada a ser una trobada de convivència entre dones i integrants de nombroses associacions de la comarca, un esdeveniment lúdic i reivindicatiu que s’emmarca en la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona i que convoca el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa.
[CAS]  L’Alfàs del Pi acogerá el próximo 4 de marzo la vigésimo primera Trobada de Dones de la Marina Baixa, un encuentro en el que participan mujeres de toda la comarca y que convoca desde hace más de dos décadas el Consejo Comarcal de Igualdad. En 2021 no pudo celebrarse esta jornada de convivencia debido a la crisis sanitaria. Este año se retoma de nuevo y le toca a l’Alfàs del Pi ser el municipio anfitrión.
Está prevista la participación de 400 mujeres. La jornada se iniciará con una merienda en la Casa de Cultura. A continuación, se representará la obra ‘Que nos quiten lo bailao’, con las cómicas y monologuistas Pepa Golden, Patri Patrisaki y Carol Tomas. Un espectáculo que mezcla humor, música y un toque mágico. Tres mujeres con muchos años de experiencia sobre los escenarios y en televisión, que destacan por su faceta de humoristas.
El acto de presentación de la Trobada ha tenido lugar en la Casa de Cultura y ha contado con la participación del alcalde de l’Alfàs, Vicente Arques, y las concejalas de Igualdad de Altea, Vicenta Pérez; Benidorm, Ángela Zaragozí; Polop de la Marina; M.ª France Berenguer; Callosa d’en Sarrià, M.ª Carmen Bou; Finestrat, Maruja Llorca; La Nucía, Gemma Márquez, y l’Alfàs del Pi, Rocío Guijarro.
La Trobada de Dones está destinada a ser un encuentro de convivencia entre mujeres e integrantes de numerosas asociaciones de la comarca, un evento lúdico y reivindicativo que se enmarca en la conmemoración del 8M, Día Internacional de la Mujer y que convoca el Consejo Comarcal de Igualdad de la Marina Baixa.