965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  Torneig Municipal de Futbol, un emocionant esdeveniment esportiu que reuniràequips en una competència plena de passió i habilitat. Aquest torneig, promet ser una vertadera festa del futbol.
El torneig donarà inici dissabte que ve, 1 de juliol, en l’estadi municipal. Prepara’t per a una jornada plena d’emocions i diversió!
Invitació a la tots a tots els amants del futbol perquè assistisquen als partits i facen costat als seus equips. La presència i l’alé dels aficionats són fonamentals per a crear un ambient vibrant i festiu en cada trobada.
El Torneig Municipal de Futbol és una oportunitat única per a gaudir de l’esport, enfortir llaços comunitaris i fomentar una vida sana i activa. Així que prepara’t per a una experiència plena d’emocions, gols i grans jugades.
Que comence el joc! Ens veiem en el camp de joc del Torneig Municipal.
 
[CAS] Torneo Municipal de Fútbol, un emocionante acontecimiento deportivo que reunirá equipos en una competencia llena de pasión y habilidad. Este torneo, promete ser una verdadera fiesta del fútbol.
El torneo dará inicio el próximo sábado, 1 de julio, en el estadio municipal. Prepárate para una jornada llena de emociones y diversión! Invitación a la todos a todos los amantes del fútbol para que asistan a los partidos y apoyen a sus equipos. La presencia y el aliento de los forofos son fundamentales para crear un ambiente vibrante y festivo en cada encuentro.
El Torneo Municipal de Fútbol es una oportunidad única para disfrutar del deporte, fortalecer lazos comunitarios y fomentar una vida sana y activa. Así que prepárate para una experiencia llena de emociones, goles y grandes jugadas.
Que empiezo el juego! Nos vemos en el campo de juego del Torneo Municipal.