965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Les activitats programades per a celebrar la Setmana de la Dona arrancaran el , 3 de març, a la inauguració d’una exposició i vi d’honor, en la Casa de Cultura, a les 19.00 hores. 
L’exposició SPANISH WOMEN ON THE RISE està inclosa dins del Projecte Grundtvig que té com a objectiu rescatar de la invisibilitat històrica a dones que van ser influents en la societat dels segles XVIII al XX i que, a pesar dels seus esforços, no han rebut reconeixement, no són recordades ni han sigut estudiades.
 
[CAS]  Las actividades programadas para celebrar la Semana de la Mujer arrancarán el , 3 de marzo, a la inauguración de una exposición y vino de honor, en la Casa de Cultura, a las 19.00 horas.
La exposición SPANISH WOMEN ON THE RISE está incluida dentro del Proyecto Grundtvig que tiene como objetivo rescatar de la invisibilidad histórica a mujeres que fueron influyentes en la sociedad de los siglos XVIII al XX y que, a pesar de sus esfuerzos, no han recibido reconocimiento, no son recordadas ni han sido estudiadas.