965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’IVAJ sorteja entre els titulars de Carnet Jove tres caps de setmana per a quatre persones en l’alberg juvenil La Marina a Teulada-Moraira.
Cada premi inclou allotjament amb pensió completa des del sopar del divendres 28 de maig fins al menjar del diumenge 30 de maig.
Per a participar s’ha de tindre entre 18 i 30 anys, el Carnet Jove vigent i residir en la Comunitat Valenciana. Es pot participar des del 21 de maig i fins al 25 de maig a les 23.59 hores.
Es participa de forma molt senzilla, les persones usuàries hauran d’esmentar tres persones, que també hauran de tindre el seu Carnet Jove vigent, en comentaris del post del sorteig a través d’Instagram. També es podrà seguir a l’IVAJ i compartir el post en els seus stories esmentant l’IVAJ.
L’IVAJ publicarà el nom de les tres persones guanyadores en les seues stories el 26 de maig i comunicarà per missatge directe que han sigut seleccionats per a gaudir del cap de setmana en l’alberg juvenil.
Consulta les bases legals.
[CAS] El IVAJ sortea entre los titulares de Carnet Jove tres fines de semana para cuatro personas en el albergue juvenil La Marina en Teulada-Moraira.
Cada premio incluye alojamiento con pensión completa desde la cena del viernes 28 de mayo hasta la comida del domingo 30 de mayo.
Para participar se debe tener entre 18 y 30 años, el Carnet Jove vigente y residir en la Comunitat Valenciana. Se puede participar desde el 21 de mayo y hasta el 25 de mayo a las 23:59 horas.
Se participa de forma muy sencilla, las personas usuarias deberán mencionar a tres personas, que también deberán tener su Carnet Jove vigente, en comentarios del post del sorteo a través de Instagram. También se podrá seguir al IVAJ y compartir el post en sus stories mencionando al IVAJ.
El IVAJ publicará el nombre de las tres personas ganadoras en sus stories el 26 de mayo y comunicará por mensaje directo que han sido seleccionados para disfrutar del fin de semana en el albergue juvenil.
Consulta las bases legales.