965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La Regidoria de Festes, que dirigeix Mari Carmen Bou, ha organitzat per al dijous, 23 de juny, una nova edició del ‘Sopar de Sant Joan’.
El programa d’actes començarà a partir de les 20.00 hores, amb una cercavila en la qual els participants portaran els tradicionals ‘fanalets’ (fanalets realitzats amb melons, carabasses o pebreres).
Enguany com a plat fort d’aquesta nit tan especial els assistents podran gaudir a partir de les 21.00 de l’actuació del grup de ball ‘DANCE2FLY’ a càrrec de Virginia Calvo, i a partir de les 22.00, música a càrrec de DJ Manu, perquè continue donant ritme a la nit. Finalment, com marca la tradició, a la mitjanit es procedirà a la ‘cremà’ de la foguera.
S’habilitarà una barra amb menjar i beguda a preus populars
Des de l’Ajuntament s’ha animat a tots els veïns de Callosa d’en Sarrià a compartir aquesta nit màgica per a donar la benvinguda al solstici d’estiu i en la qual es viuen d’una forma molt especial les tradicions del poble, gaudint d’un sopar en companyia d’amics.
 
[CAS] La Concejalía de Fiestas, que dirige Mari Carmen Bou, ha organizado el jueves, 23 de junio, una nueva edición del ‘Sopar de Sant Joan’.
El programa de actos comenzará a partir de las 20:00 horas, con un pasacalles en el que los participantes portarán los tradicionales ‘fanalets’ (farolillos realizados con melones, calabazas o pimientos).
Este año como plato fuerte de esta noche tan especial los asistentes podrán disfrutar a partir de las 21:00 de la actuación del grupo de baile ‘DANCE2FLY’ a cargo de Virginia Calvo, y a partir de las 22:00, música a cargo de DJ Manu, para que continúe dando ritmo a la noche. Finalmente, como marca la tradición, con la medianoche se procederá ‘cremà’ de la hoguera.
Se habilitará una barra con comida y bebida a precios populares
Desde el Ayuntamiento se ha animado a todos los vecinos de Callosa d’en Sarrià a compartir esta noche mágica para dar la bienvenida al solsticio de verano y en la que se viven de una forma muy especial las tradiciones del pueblo, disfrutando de una cena en compañía de amigos.