965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Nova edició del ‘Sopar de Sant Joan’ per al divendres, 23 de juny.
El programa d’actes començarà a partir de les 20.00 hores, amb una cercavila en la qual els participants portaran els tradicionals ‘fanalets’ (fanalets realitzats amb melons, carabasses o pebreres).
Els assistents podran gaudir a partir de les 20.30 de l’actuació del grup de ball ‘DANCE2FLY’ a càrrec de Virginia Calvo, i a partir de les 22.00, música a càrrec de DJ Properet, perquè continue donant ritme a la nit. Finalment, com marca la tradició, a la mitjanit es procedirà a la ‘cremà’ de la foguera.
S’habilitarà una barra amb menjar i beguda a preus populars a càrrec de la ‘Filà Beduïnes’.
 
[CAS] Nueva edición del ‘Sopar de Sant Joan’ para el viernes 23 de junio.
El programa de actos comenzará a partir de las 20:00 horas, con un pasacalles en el que los participantes portarán los tradicionales ‘fanalets’ (farolillos realizados con melones, calabazas o pimientos).
Los asistentes podrán disfrutar a partir de las 20:30 de la actuación del grupo de baile ‘DANCE2FLY’ a cargo de Virginia oprCalvo, y a partir de las 22:00, música a cargo de DJ Properet, para que continúe dando ritmo a la noche. Finalmente, como marca la tradición, con la medianoche se procederá ‘cremà’ de la hoguera.
Se habilitará una barra con comida y bebida a precios populares a cargo de la ‘Filà Beduïnes’.