965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La nostra veïna María José Hortelano, inaugurarà la Setmana de la Dona, amb la seua exposició de pintura, escultura i dibuix.
Ho fa a la Casa de Cultura. Ho ha titulat ‘Espais Íntims’.
“El projecte ‘Espais Íntims’ està pensat en l’individu, en l’acceptació social i cultural, també ens introdueix en el món més íntim de la dona, buscant arribar a expressar la sanació i també la malaltia, així com la capacitat de protecció, desenvolupament i creació de nova vida. Amb això, arribem a reflectir els dos pols oposats de la vida el ‘Yin Yang’, que explica l’existència de forces oposades però totes dues necessàries per a mantindre l’equilibri universal, en aquest cas de la ment i del cos” ha assenyalat l’artista, María José Hortelano.
 
[CAS] Nuestra vecina María José Hortelano, inaugurará la Semana de la Mujer, con su exposición de pintura, escultura y dibujo.
Lo hace en la Casa de Cultura. Lo ha titulado ‘Espais Íntims’.
“El proyecto ‘Espais Íntims’ está pensado en el individuo, en la aceptación social y cultural, también nos introduce en el mundo más íntimo de la mujer, buscando llegar a expresar la sanación y también la enfermedad, así como la capacidad de protección, desarrollo y creación de nueva vida. Con esto, llegamos a reflejar los dos polos opuestos de la vida el ‘Yin Yang’, que explica la existencia de fuerzas opuestas pero ambas necesarias para mantener el equilibrio universal, en este caso de la mente y del cuerpo” ha señalado el artista, María José Hortelano.