965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  La plaça del Convent va concentrar anit entorn a la celebració de la nit de Sant Joan a més de 1.000 persones que van participar dels actes organitzats per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià per a donar la benvinguda al solstici d’estiu.
El programa d’actes va començar a les 20.00 hores amb el tradicional cercaviles amb ‘fanalets’ (fanalets realitzats amb melons, carabasses o pimentons). A continuació els assistents es van donar cita en la plaça del Convent per a gaudir de l’actuació del grup de ball ‘DANCE2FLY’ a càrrec de Virginia Calvo, seguidament va anar DJ Manu encarregat de posar-li ritme a la nit , i, finalment, al caient de la mitjanit va tindre lloc la ‘cremà’ de la foguera.
 
[CAS]  La plaza del Convent concentró anoche entorno a la celebración de la noche de Sant Joan a más de 1.000 personas que participaron de los actos organizados por el Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià para dar la bienvenida al solsticio de verano.
El programa de actos comenzó a las 20.00 horas con el tradicional pasacalles con ‘fanalets’ (farolillos realizados con melones, calabazas o pimientos). A continuación los asistentes se dieron cita en la plaza del Convent para disfrutar de la actuación del grupo de baile ‘DANCE2FLY’ a cargo de Virginia Calvo, seguidamente fué DJ Manu encargado de ponerle ritmo a la noche, y, finalmente, al filo de la medianoche tuvo lugar la ‘cremà’ de la hoguera.