965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El senderisme sens dubte està de moda i per això la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià que dirigeix Francisco Mendoza, en col·laboració amb el Club Esportiu Corredors de Callosa, organitzen dissabte que ve 25 de setembre una ruta de senderisme per a joves d’entre 12 i 30 anys. Es tracta d’una ruta circular Callosa-Onàer-_Bolulla i Callosa. 
Encara no tens la teua plaça? Vine amb els amics a descobrir, a conéixer i a gaudir de la increïble ruta que us hem preparat.
No et quedes sense plaça!!! Data límit d’inscripció dijous 23.
Més informació  tjcallosadensarria@gmail.es  698949224
A més, entre tots els participants que acaben el recorregut sortejarem quatre entrades per al Saló del Manga d’Alacant a celebrar el dissabte 9 d’octubre. Esdeveniment que s’està convertint en un referent i està creixent a un ritme extraordinari.
 
[CAS] El senderismo sin duda está de moda y por eso la concejalía de Juventud del Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià que dirige Francisco Mendoza, en colaboración con el Club Deportivo Corredores de Callosa, organizan el próximo sábado 25 de septiembre una ruta de senderismo para jóvenes de entre 12 y 30 años. Se trata de una ruta circular Callosa-Onaer-_Bolulla y Callosa. 
Todavía no tenso tu plaza? Ven con los amigos a descubrir, a conocer y a disfrutar de la increíble ruta que os hemos preparado.
No te quedas sin plaza!!! Fecha tope de inscripción jueves 23.
Más información  tjcallosadensarria@gmail.es  698949224
Además, entre todos los participantes que acaban el recorrido sortearemos cuatro entradas para el Salón del Manga de Alicante a celebrar el sábado 9 de octubre. Acontecimiento que se está convirtiendo en un referente y está creciendo a un ritmo extraordinario.