965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Demà dissabte 29 de maig celebrarem la ReTrobada (l’edició adaptada de les Trobades d’enguany) a Callosa d’en Sarrià!
Vos recordem que a les 10h. es farà entrega dels plançons al Parc del Llaurador -on estava prevista celebrar la Trobada l’any passat-.
I a les 10.30h. es farà l’acte d’entrega dels Premis Sambori, a la Plaça del Convent.
De tallers, lamentablement, enguany tampoc en tindrem, però vos convidem a que vos divertiu fent els que amb tanta il.lusió compartírem totes i tots, en l’edició passada, al nostre canal de Youtube 
D’altra banda, estigueu també atentes a les xarxes, ja que publicarem les fotos dels centres participants en la iniciativa de la plantada de Llavors (de Vida).
A més a més, aquelles persones que no pugueu assistir demà a Callosa, podreu vore l’acte en directe o més tard, a través d’aquest web:
Aprofitem per donar-vos les gràcies per la implicació a tots aquells centres que novament heu participat malgrat les excepcionals circumstàncies!
Esperem que pugueu gaudir d’aquesta ReTrobada!
 
[CAS] Mañana sábado 29 de mayo celebraremos la “ReTrobada” (la edición adaptada de los Encuentros de este año) en Callosa d’en Sarrià!
Os recordamos que a las 10:00h. se hará entrega de los plantones al Parc del Llaurador -donde estaba previsto celebrar el Encuentro el año pasado-.
Y a las 10:30h. se hará el acto de entrega de los Premios “Sambori”, en la Plaza del Convent.
De talleres, lamentablemente, este año tampoco tendremos, pero os invitamos a que os divirtáis haciendo los que con tanta ilusión compartimos todas y todos, en la edición pasada, en nuestro canal de Youtube
Por otro lado, estéis también atentos en las redes, puesto que publicaremos las fotos de los centros participantes en la iniciativa de la plantada de “Llavors” (de Vida).
Además, aquellas personas que no podáis asistir mañana a Callosa, podréis ver el acto en directo o más tarde, a través de este web:
Aprovechamos para daros las gracias por la implicación en todos aquellos centros que nuevamente habéis participado a pesar de las excepcionales circunstancias!
Esperamos que podáis disfrutar de esta Reencontrada!