965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha establit un protocol especial per al cementeri municipal, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.
A més volem agrair la labor de l’alumnat del Cicle Formatiu Bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Paisatgisme i Jardineria, per la seua tasca de plantació al cementeri, i als treballadors que durant tot l’any mantenen i les instal·lacions en bon estat. Han fet un treball excel·lent!
 
[CAS] Por segundo año consecutivo, el Ayuntamiento ha establecido un protocolo especial para el cementerio municipal, a causa de la crisis sanitaria provocada por la COVID-19.
Además queremos agradecer la labor del alumnado del Ciclo Formativo Básico de Agro jardinería y Composiciones Florales y del Ciclo Formativo de Grado Mediano de Paisajismo y Jardinería, por su tarea de plantación al cementerio, y a los trabajadores que durante todo el año mantienen y las instalaciones en buen estado. Han hecho un trabajo excelente!