965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Callosa d’en Sarrià celebrarà els pròxims dies 23, 24 i 25 de juliol les seues tradicionals Danses de Sant Jaume, una de les seues festes més singulars del poble que compten des d’el mes de setembre passat amb la declaració de Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana.
El divendres 15 es va presentar a la Casa de Cultura la programació oficial de les festes, en la qual s’han planificat tres intensos dies replets d’activitats, amb les quals un any més es reivindicarà l’arrelament cultural de Callosa d’en Sarrià.
L’acte de presentació ha estat presidit per la Regidor de Festes, Mari Carmen Bou, i l’Alcalde, Andrés Molina, acompanyats per la tècnic municipal de Cultura, Maite Cano, i l’autor de la imatge del programa de festes, Joan Ives.

[CAS] Callosa d’en Sarrià celebrará los próximos días 23, 24 y 25 de julio sus tradicionales Danzas de Sant Jaume, una de sus fiestas más singulares del pueblo que cuentan desde el pasado mes de septiembre con la declaración de Fiesta de Interés Turístico Local de la Comunidad Valenciana.
El viernes 15 se presentó en la Casa de Cultura la programación oficial de las fiestas, en la que se han planificado tres intensos días repletos de actividades, con las que un año más se reivindicará el arraigo cultural de Callosa d’en Sarrià.
El acto de presentación ha estado presidido por la Concejal de Fiestas, Mari Carmen Bou, y el Alcalde, Andrés Molina, acompañados por la técnico municipal de Cultura, Maite Cano, y el autor de la imagen del programa de fiestas, Joan Ives