965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Hui, 21 de març, han sigut rebuts a l’Ajuntament el professorat i alumnat pertanyents al programa europeu ERASMUS+ del qual forma part l’Institut de Callosa IES Rodolfo Llopis.
Els estudiants i els docents venen de l’institut austríac, Gymnasium Schillerstraße de Feldkirch, amb l’objectiu d’intercanviar models d’ensenyament.
Els alumnes, que estaran en Callosa fins al 13 d’abril, s’allotjaran en cases de companys de l’institut, que al seu torn, acudiran a Àustria al setembre.
L’Alcalde Andrés Molina i la regidora d’Educació Mª Carmen Bou, els han fet lliurament d’uns detalls com a benvinguda i record de la seua estada en Callosa. També han visitat el Museu Etnològic i finalment les Fonts d´Algar.
 
[CAS] Hoy, 21 de marzo, han sido recibidos en el Ayuntamiento el profesorado y alumnado pertenecientes al programa europeo ERASMUS+ del cual forma parte el Instituto de Callosa IES Rodolfo Llopis.
Los estudiantes y los docentes vienen del instituto austriaco, Gymnasium Schillerstraße de Feldkirch, con el objetivo de intercambiar modelos de enseñanza.
Los alumnos, que estarán en Callosa hasta el 13 de abril, se alojarán en casas de compañeros del instituto, que a su vez, acudirán a Austria en septiembre.
El Alcalde Andrés Molina y la concejala de Educación Mª Carmen Bou, les han hecho entrega de unos detalles como bienvenida y recuerdo de su estancia en Callosa. También han visitado el Museo Etnológico y por último las Fuentes de Algar.