965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Divendres que ve 25 de febrer, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Callosa d´en Sarrià, presenta el llibre de Justo I. Sellés ‘Diània, paisatges costaners’, en un acte obert al públic, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 19.00 hores.
“És el llibre de fotografia més bell que aconseguiré fer mai”, avança el seu autor als qui encara no coneixen la seua obra. 400 pàgines i més de 350 fotografies, resultat d’una travessia que recorre de nord a sud, i al llarg d’11 capítols, l’antiga regió que hui dia ocupen les comarques centrals de la Comunitat, les Marines, i en les quals Diània va constituir un territori encunyat pel botànic Joan Pellicer.
 
[CAS] El próximo viernes 25 de febrero, la concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Callosa d´en Sarrià, presenta el libro de Justo I. Sellés ‘Diània, paisatges costaners’, en un acto abierto al público, que va a tener lugar en la Casa de Cultura a las 19.00 horas.
 “Es el libro de fotografía más bello que conseguiré hacer nunca”, adelanta su autor a quienes aún no conocen su obra. 400 páginas y más de 350 fotografías, resultado de una travesía que recorre de norte a sur, y a lo largo de 11 capítulos, la antigua región que hoy día ocupan las comarcas centrales de la Comunitat, las Marinas, y en las que Diània constituyó un territorio acuñado por el botánico Joan Pellicer.