965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, vos convida a visitar l’exposició “Valor, Maria!”, basada en els personatges de rondalles que surten al llibre del mateix títol “Valor, Maria!: el llibre de les criatures fantàstiques” de Joan Borja, amb il·lustracions de David González, editat per l’editorial Andana, que presentarem el divendres 29 d’octubre a les 18.00 h a la Biblioteca.
 L’exposició està formada per 17 panells expositius que es troben al vestíbul de la Biblioteca i podeu disfrutar d’ella des del dia 18 d’octubre fins el dia 2 de novembre, en horari de biblioteca.
Vos recomanem visitar-la en família, perquè és interessant tant per a xiquets com per adults.
 
[CAS] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, os invita a visitar la exposición “Valor, Maria!”, basada en los personajes de fábulas que salen en ell libro del mismo título “Valor, Maria!: el llibre de les criatures fantàstiques” de Joan Borja, con ilustraciones de David González, editado por la editorial Andana, que presentaremos el viernes 29 de octubre a las 18.00 h en la Biblioteca.
La exposición está formada por 17 paneles expositivos que se encuentran al vestíbulo de la Biblioteca y podéis disfrutar de ella desde el día 18 de octubre hasta el día 2 de noviembre, en horario de biblioteca.
Os recomendamos visitarla en familia, porque es interesante tanto para niños como por adultos.