965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Divendres dia 3 a les 19.00h la regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz vos convida a la Casa de Cultura a la presentació del llibre: Al-Azraq. El malson de Jaume I de l’autor Just I. Sellés. Es tracta d’una novel·la gràfica que recrea els darrers anys d’al-Àndalus oriental, els escenaris de la Muntanya on, a mitjan segle XIII, andalusins i feudals dirimiren les seues diferències. Els paisatges, les fortificacions i la guerra prendran el protagonisme visual que la lectura de la novel·la Al-Azraq el Blau, suggerí a l’il·lustrador Daniel Olmo.
Amb el propòsit de reinterpretar la invasió feudal de la Muntanya, Al-Azraq. El malson de Jaume I enarbora l’estendard de la mitja lluna i concedeix la paraula al vençut perquè el relat fluïsca en primera persona, lliure, directe, visceral, per boca de qui patí en les seues pròpies carns el genocidi andalusí del Conqueridor.
La croada valenciana del Tirà com mai no te l’han contada, ara també il·lustrada.
[CAS] Viernes día 3 a las 19.00h la concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz os invita en la Casa de Cultura a la presentación del libro: Al-Azraq. La pesadilla de Jaume I del autor Just I. Sellés. Se trata de una novela gráfica que recrea los últimos años del al-Àndalus oriental, los escenarios de la Montaña donde, a mediados de siglo XIII, andalusís y feudales dirimieron sus diferencias. Los paisajes, las fortificaciones y la guerra tomarán el protagonismo visual que la lectura de la novela Al-Azraq el Blau, sugirió al ilustrador Daniel Olmo.
Con el propósito de reinterpretar la invasión feudal de la Montaña, Al-Azraq. La pesadilla de Jaume I enarbola el estandarte de la media luna y concede la palabra al vencido para que el relato fluya en primera persona, libre, directo, visceral, por boca de quien sufrió en sus propias carnes el genocidio andalusí del Conquistador.
La cruzada valenciana del Tirano como nunca te la han contado, ahora también ilustrada.