965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’equip de govern rep als voluntaris de la Ong De Amicitia que participen en un camp de treball mediambiental que aquesta organització està duent a terme en col·laboració amb l’Ajuntament, des de la Regidoria de Medi Ambient.
Els joves participants, procedents de França, Alemanya, Polònia, Itàlia… realitzaran accions relacionades amb medi ambient en el paratge Fonts de L’Algar.
Des de la corporació de l’Ajuntament agraïm enormement a l’ONG Amicitia per la seua desinteressada i insubstituïble labor, al seu voluntariat, pel treball que estan realitzant.
 
[CAS] El equipo de gobierno recibe a los voluntarios de la Ong De Amicitia que participan en un campo de trabajo medioambiental que esta organización está llevando a cabo en colaboración con el Ayuntamiento, desde la Concejalía de Medio Ambiente.
Los jóvenes participantes, procedentes de Francia, Alemania, Polonia, Italia… realizarán acciones relacionadas con medio ambiente en el paraje Les Fonts de L’Algar.
Desde la corporación del Ayuntamiento agradecemos enormemente a la ONG Amicitia por su desinteresada e insustituible labor, a su voluntariado, por el trabajo que están realizando.