965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’equip de govern rep als voluntaris de l´Ong De Amicitia que participen en un camp de treball mediambiental que aquesta organització està duent a terme en col·laboració amb l’Ajuntament, des de la Regidoria de Medi Ambient, Joventut i Turisme.
Els joves participants, procedents de França, Alemanya, Polònia, Itàlia… realitzaran accions relacionades amb el medi ambient en el paratge Les Fonts d’Algar.
Des de la corporació de l’Ajuntament agraïm enormement a l’ONG Amicitia per la seua desinteressada i insubstituïble labor, al seu voluntariat, pel treball que estan realitzant. Col·laborem a cuidar el nostre planeta.
 
[CAS] El equipo de gobierno recibe a los voluntarios de la Ong De Amicitia que participan en un campo de trabajo medioambiental que esta organización está llevando a cabo en colaboración con el Ayuntamiento, desde la Concejalía de Medio Ambiente, Juventud y Turismo.
Los jóvenes participantes, procedentes de Francia, Alemania, Polonia, Italia… realizarán acciones relacionadas con el medio ambiente en el paraje Les Fonts d’Algar.
Desde la corporación del Ayuntamiento agradecemos enormemente a la ONG Amicitia por su desinteresada e insustituible labor, a su voluntariado, por el trabajo que están realizando. Colaboremos en cuidar nuestro planeta¡¡¡¡¡¡¡