965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Divendres passat els alumnes de l’IES Rodolfo LLopis van poder disfrutar de la representació de l’obra Rita Trobador, acte organitzat per la regidoria d’Educació que dirigeix Mari Carmen Bou.
L’argument de l’obra ens mostra què tenen en comú Azalais de Porcairagues, nascuda l’any 1146; sor Isabel de Villena, religiosa i escriptora valenciana del segle xv, i Rita, una youtuber que carrega el pes de 5000 anys d’història. En Rita_Trobador, se’ns planteja un joc literari que reflecteix en el passat la posició feminista de la nostra era mitjançant tres dones que ens ofereixen tres mirades en el temps que, en el fons, són una sola veu.
 
[CAS] El pasado viernes los alumnos del IES Rodolfo LLOPIS pudieron disfrutar de la representación de la obra Rita Trobador, acto organizado por la concejalía de Educación que dirige Mari Carmen Bou.
El argumento de la obra nos muestra qué tienen en común Azalais de Porcairagues, nacida en 1146; sor Isabel de Villena, religiosa y escritora valenciana del siglo xv, y Rita, una youtuber que carga el peso de 5000 años de historia. Rita_Trobador, se nos plantea un juego literario que refleja en el pasado la posición feminista de nuestra era mediante tres mujeres que nos ofrecen tres miradas en el tiempo que, en el fondo, son una sola voz.