965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en els Tallers de Nadal que organitza l’Ajuntament, en col·laboració amb Azimut, durant les vacances nadalenques per a xiquets d’entre 3 i 12 anys.

Els tallers es desenvoluparan els dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener de 10.00 a 13.00 hores en el Punt Jove de Callosa d’en Sarrià (Carretera de Bolulla). Es tracta d’una iniciativa que servirà per a ajudar a les famílies de Callosa a conciliar la vida laboral i familiar durant aquests dies de vacances escolars.

Els tallers fomentaran la integració, l’aprenentatge i la motivació perquè els xiquets i xiquetes participants passen unes divertides vacances aprenent i compartint els dies no lectius amb els seus amics i companys d’altres col·legis.

Enguany els tallers, estaran basats en quatre grans pilars: consciència, lideratge, creativitat i gestió emocional, que seran les eines pedagògiques clau en les activitats, ja que els xiquets seran els nous líders del futur i influiran positivament en la societat.

La Regidoria d’Educació organitza i subvenciona el cost dels tallers, per la qual cosa el preu serà de 15 euros per alumne en concepte de materials per als 8 dies a pagar en formalitzar la matrícula. Enguany com a novetat s’ofereix la possibilitat d’acudir dies solts per la quantitat de 5 euros cada dia, en el cas que queden places, ja que tindran preferència els que es matriculen tots els dies.

Les inscripcions poden formalitzar-se fins a dijous que ve, 20 de desembre, en la Casa de Cultura o en Azimut (c/ Colón nº 3, 1ºB) en horari de 09.00 a 14.00 hores. Les places són limitades i l’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció.