965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] #novetats per al Dia del Llibre. La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, vos anima a participar amb la campanya #jolligcallosa #jollig per celebrar el dia internacional del llibre i els drets d’autoria. La campanya #JoLlig es durà a terme en institucions públiques i biblioteques de tota la Comunitat Valenciana. Per participar has de gravar un vídeo curt, dient quin llibre estàs llegint, i recomanant que se’l compren a la llibreria més pròxima. Recomanem gravar el vídeo en horitzontal, que dure com a màxim 30 segons i penjar-lo a les xarxes socials amb les etiquetes #JoLligCallosa i #JoLlig , i etiquetar o nomenar a la Biblioteca i/o Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.
Amb este senzill fet esperem que s’incremente la compra de llibres al comerços del nostre poble. Però sobretot desitgem encomanar l’hàbit de la lectura a tot els veïnat de Callosa d’en Sarrià. Esperem la vostra participació!!
La participació pressuposa l’autorització de la difusió de les imatges a les xarxes socials de la biblioteca.
A més a la biblioteca podràs trobar les últimes novetats bibliogràfiques!
[CAS] #novedades para el Dia del Libro. La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, os anima a participar con la campaña #jolligcallosa #jollig para celebrar el día internacional del libro y los derechos de autoría. La campaña #JoLlig se llevará a cabo en instituciones públicas y bibliotecas de toda la Comunidad Valenciana. Para participar tienes que grabar un video corto, diciendo qué libro estás leyendo, y recomendando que se lo compran a la librería más próxima. Recomendamos grabar el video en horizontal, que duro como máximo 30 segundos y colgarlo en las redes sociales con los hashtags #JoLligCallosa y #JoLlig , y etiquetar o nombrar en la Biblioteca y/o Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià.
Con este sencillo hecho esperamos que se incremente la compra de libros en los comercios de nuestro pueblo. Pero sobre todo deseamos crear el hábito de la lectura en los vecinos de Callosa d’en Sarrià. ¡Esperamos vuestra participación!!
La participación presupone la autorización de la difusión de las imágenes en las redes sociales de la biblioteca.
¡Además en la biblioteca podrás encontrar las últimas novedades bibliográficas!