965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El dimecres, 13 de juliol, es compleixen 25 anys de l’assassinat del Regidor d’Ermua, Miguel Ángel Blanco, un crim terrorista que, per la seua crueltat, va commoure a societat i institucions d’Espanya i del món.
L’Ajuntament ha convocat un minut de silenci en memòria de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco a les mans de la banda terrorista ETA.
A les 12.00h en la Plaça d’Espanya, tindrà lloc el minut de silenci amb el qual es recordarà l’assassinat del regidor del PP d’Ermua que va rebre dos tirs al cap després d’estar 48 hores segrestat. El seu assassinat, ocorregut en 1997 va causar una gran commoció en tot el país i va suposar un punt d’inflexió en la resposta ciutadana als atemptats d’ETA
 
[CAS] El miércoles, 13 de julio, se cumplen 25 años del asesinato del Concejal de Ermua, Miguel Ángel Blanco, un crimen terrorista que, por su crueldad, conmovió a sociedad e instituciones de España y del mundo.
El Ayuntamiento ha convocado un minuto de silencio en memoria del asesinato de Miguel Ángel Blanco a manos de la banda terrorista ETA.
A las 12.00h en la Plaza de España, tendrá lugar el minuto de silencio con el que se recordará el asesinato del concejal del PP de Ermua que recibió dos tiros en la cabeza después de estar 48 horas secuestrado. Su asesinato, ocurrido en 1997 causó una gran conmoción en todo el país y supuso un punto de inflexión en la respuesta ciudadana a los atentados de ETA