965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] En el Mercat Nadalenc es podrà trobar llocs d’artesania, animació, música i diferents llocs de menjar. S’ubicarà en la Plaça del Castell el 3 i 4 de desembre.
La regidora de festes, Mari Carmen Bou, ha destacat que “comencem el Nadal amb força perquè el dia 3 a les 20:00h podrem disfrutar d’un concert amb La Babylon”.
L’Associació de Moros i Cristians, participarà amb una barra, tómbola i un taller infantil (tots els números tenen premi)
La Filà Almogavars i la Bandera Cristiana, participarà amb Tapa + quinto, i cubates a preus populars. T’ho vas a perder???
 
[CAS] En el Mercado Navideño se podrá encontrar puestos de artesanía, animación, música y diferentes puestos de comida. Se ubicará en la Plaza del Castell el 3 y 4 de diciembre.
La concejal de fiestas, Mari Carmen Bou, ha destacado que “empezamos la Navidad con fuerza porque el día 3 a las 20:00h podremos disfrutar de un concierto con La Babylon”.
La Asociación de Moros y Cristianos, participará con una barra, tómbola y un taller infantil (todos los números tienen premio)
La Filà Almogavars y la Bandera Cristiana, participará con Tapa + quinto, y cubatas a precios populares.
Te lo vas a perder???