965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

OMAC (Oficina Municipal d’ Atenció al Ciutadà i al Comerç)

Pl. d’Espanya, 1

Tel. 96 588 00 50

adl@callosa.es

Presentacion

La agencia de Empleo y Desarrollo local de Callosa d’en Sarrià es un instrumento de promoción para el desarrrollo económico y que pone a disposición de los callosinos un servicio dirigido a favorecer la creación de empleo y empresas, así como de mejorar la formación y orientación ocupacional tanto de los desempleados como de los trabajadores.

Desde estas oficinas queremos prestar un servicio de calidad tanto a los ciudaddanos como a los empresarios, sin dejar de lado a nuestro importante comercio callosino.

Su principal finalidad es impulsar la cultura emprendedora, así como apoyar y tramitar iniciativas y proyectos capaces de fortalecer la economía.

Queremos ayudarles y asesorarles a buscar empleo, montar una empresa o acceder a una nueva oportunidad formativa a través de los servicios de Agencia Local, esta es nuestra misión y compromiso con todos los callosinos.

Funciones

La principal labor de l’AEDL o Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local consistix entre d’altres, donar a conéixer l’entorn i els recursos del municipi, dissenyar projectes i línies d’actuació de desenrotllament i millora, obtindre rendibilitat social, econòmica i laboral que circumde en el benefici de tots els veïns de la població facilitant i tramitant la informació per a l’obtenció d’ajudes i subvencions; així com elaborar plans d’intervenció per a conéixer les necessitats de desenvolupament de la població.

El nostre objectiu des de l’AEDL és poder oferir el millor servei als nostres ciutadans i arribar a poder satisfer totes les necessitats tant comercials com relacionades amb la vida laboral. Per a dur a terme aquests plantejaments, ens marquem 5 pautes bàsiques de treball:

  • Fomentar la inserció laboral en les persones demandants d’ocupació, identificant les necessitats del personal de les empreses a curt i mitjà termini i proposant accions de millora en les ocupacions de la població desocupada, així com difondre i estimular les oportunitats de creació d’activitat entre els desocupats, promotors i emprenedors, és a dir, fomentar l’ocupació estable.
  • Prestar informació, consulta i tramitació sobre orientació laboral, convocatòries d’ajudes, creació d’empreses, formació per a l’ocupació, ajudes i subvencions, tant com qualsevol altra informació que puga resultar d’interés als usuaris de l’AEDL.
  • Suport en la iniciació de projectes empresarials per a la seua consolidació en empreses generadores de noves ocupacions, a més d’ajudar a millorar, mantindre o canviar la seua activitat. Fomentar l’esperit empresarial entre els jóvens prestant tota l’ajuda necessària dins de les nostres possibilitats.
  • Oferir formació a aquelles persones que demanen aquest servei a fi d’aconseguir una major qualificació professional per a la seua posterior integració en el mercat laboral per mitjà de l’assessorament i informació en matèries de cursos i accions formatives, per mitjà de coordinació de programes formatius, per a empresaris i comerciants i fins i tot amb tallers de formació i inserció laboral o tallers d’ocupació.
  • Col·laborar amb la resta d’Agents d’Ocupació i desenvolupament Local que treballen en la Marina Baixa per a oferir una millor qualitat del servei, intercanviat experiències i coneixements, així com poder arribar a desenvolupar activitats i projectes comuns.
Notícias relacionadas con Mercallosa
/ Alcaldía, Destacadas, Mercallosa, Noticias
La Excm. Diputació provincial d'Alacant / La Excm. Diputación provincial de Alicante

La Excm. Diputació provincial d’Alacant / La Excm. Diputación provincial de Alicante

[VAL] La Excm. Diputació provincial d'Alacant concedeix una subvenció dinerària per a sufragar costos derivats de la crisi energètica per ...
Estacionaments municipals / Estacionamientos municipales

Estacionaments municipals / Estacionamientos municipales

[VAL] L'Ajuntament ha començat les labors de millora de la seguretat per als vianants i repintat de la senyalització horitzontal ...
Callosa d’en Sarrià exige al Gobierno de España rebajas en los módulos de IRPF del níspero

Callosa d’en Sarrià exige al Gobierno de España rebajas en los módulos de IRPF del níspero

*El Ayuntamiento pide además que la rebaja tenga un carácter permanente para que no tenga que ser revisada cada año ...

Leer más notícias …

Por qué comprar en Callosa