965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El dissabte, 25 de juny, l’Ajuntament i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana es tornen a unir per a celebrar a Callosa d’en Sarrià la sisena edició de la Marató Solidària de Donació de Sang. Amb el lema ‘Callosa dóna Sang’, aquesta iniciativa vol conscienciar sobre la importància de donar sang i superar així la xifra de donants de la passada edició.
Les donacions es realitzaran en el Centre de Salut. La jornada començarà a les 09.30 hores i es prolongarà fins a les 14.00 hores.
La regidora de Sanitat, Maribel Ferrándiz, ha recordat que la província necessita diàriament 250 unitats de sang, per això, ha insistit que “es tracta d’una activitat solidària molt important que des de l’Ajuntament volem fomentar per a conscienciar als ciutadans sobre la necessitat de donar sang per a poder salvar vides”. 
Des de la Regidoria de Sanitat s’entregarà un obsequi als donants i el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana entregarà un altre. 
 
[CAS] El sábado, 25 de junio, el Ayuntamiento y el Centro de Transfusiones de la Comunidad Valenciana se vuelven a unir para celebrar en Callosa d’en Sarrià la sexta edición del Maratón Solidaria de Donación de Sangre. Con el lema ‘Callosa dóna Sang’, esta iniciativa quiere concienciar sobre la importancia de dar sangre y superar así la cifra de donantes de la pasada edición.
Las donaciones se realizarán en el Centro de Salud. La jornada empezará a las 09.30 horas y se prolongará hasta las 14.00 horas.
La concejal de Sanidad, Maribel Ferrándiz, ha recordado que la provincia necesita diariamente 250 unidades de sangre, por eso, ha insistido que “se trata de una actividad solidaria muy importante que desde el Ayuntamiento queremos fomentar para concienciar a los ciudadanos sobre la necesidad de dar sangre para poder salvar vidas”. 
Desde la Concejalía de Sanidad se entregará un obsequio a los donantes y el Centro de Transfusiones de la Comunidad Valenciana entregará otro.