965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Soldats de la Guerra de les Galàxies estaran en el Centre de Salut de Callosa, per a convidar a participar en la Marató de Donació de Sang, el pròxim dia 26 de juny (dissabte) , de 9.30 a 14.00 hores.
“Els xics dolents que fan bones accions, que formen part de la Legió 501- Spanish Garrison, és el primer club de fans de STAR WARS a Espanya que col·labora amb diverses organitzacions per a promoure esdeveniments com el d’aquest tipus.
La Regidora de Sanitat, Maribel Ferrándiz, aprofita l’ocasió per a agrair a tots els donants, el seu compromís amb la donació de sang i confia a tornar a comptar amb ells en futures col·lectes. 
 
[CAS] Soldados de la Guerra de las Galaxias estarán en el Centro de Salud de Callosa, para invitar a participar en el Maratón de Donación de Sangre, el próximo día 26 de junio (sábado) , de 9.30 a 14.00 horas.
“Los chicos malos que hacen buenas acciones, que forman parte de la Legión 501- Spanish Garrison, es el primer club de fans de STAR WARS en España que colabora con varias organizaciones para promover acontecimientos como el de este tipo.
La Concejal de Sanidad, Maribel Ferrándiz, aprovecha la ocasión para agradecer a todos los donantes, su compromiso con la donación de sangre y confía a volver a contar con ellos en futuras colectas.