965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Ens ompli d’alegria presentar LOrgull Joiós ivolem celebrar-ho juntxs! I així gaudir d’un dia en què es reivindica l’amor, el respecte i la tolerància. I què millor que fer-ho amb un programa organitzat per  l’Associació Vila Diversitat amb el suport de l’Ajuntament de La Vila Joiosa, que inclou  i activitats i espectacles educatius, interactius, i sobretot divertits
Aquest esdeveniment es celebrarà el dissabte 25 de juny al Parc Censal de La Vila Joiosa i transcorrerà de 17.30 fins a les 02.00.
La Xarxa Jove de la Marina Baixa, ha volgut donar-li difusió i fomentar la participació juvenil en aquest esdeveniment, per a això posarà un autobús per a joves d’entre 16 i 30 anys de qualsevol de les següents entitats: Ajuntaments de L’Alfàs del Pi, Finestrat, Benidorm, Altea, Callosa d’en Sarrià, i La Nucia i Mancomunitat Marina Baixa.
L’autobús eixirà a les 18.30 de La Vila Joiosa, i anirà fent parades per a recollir als/les joves
Però… Com sol·licitar que l’autobús vaja per tu?
Tira-li un ull al cartell, escaneja el codi QR i apunta’t.
MOLT IMPORTANT: Tot abans del dia 20 de juny. El dia 21 comunicarem a les persones qué hagen sol·licitat el servei, en què horari passaran per ellxs.
 
[CAS]¡Nos llena de alegría presentar El Orgullo Jonense y queremos celebrarlo juntxs! Y así disfrutar de un día en el que se reivindica el amor, el respeto y la tolerancia. Y qué mejor que hacerlo con un programa organizado por la Asociación Vila Diversitat con el apoyo del Ayuntamiento de La Vila Joiosa, que incluye actividades y espectáculos educativos, interactivos, y sobretodo divertidos.
Este evento se celebrará el sábado 25 de junio en el Parque Censal de La Vila Joiosa y transcurrirá de 17:30 hasta las 02:00.
La Xarxa Jove de la Marina Baixa, ha querido darle difusión y fomentar la participación juvenil en este evento, para ello pondrá un autobús para jóvenes de entre 16 y 30 años de cualquiera de las siguientes entidades: Ayuntamientos de l’Alfàs del Pi, Finestrat, Benidorm, Altea, Callosa d’en Sarriá y la Nucia y Mancomunitat Marina Baixa.
El autobús saldrá a las 18:30 de La Vila Joiosa, e irá haciendo paradas para recoger a lxs jóvenes
Pero… ¿Cómo solicitar que el autobús vaya a por ti?
Échale un ojo al cartel, escanea el código QR y apúntate.
MUY IMPORTANTE: Todo antes del día 20 de junio. El día 21 comunicaremos a las personas que hayan solicitado el servicio en que horario pasarán a por ellxs.