965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Llibre “Gènere i TIC: Fent i desfent gèneres i tecnologies” / Libro “Gènere i TIC: Fent i desfent gèneres i tecnologies”

Sep 21, 2023Biblioteca, Cultura, Destacadas, Noticias

[val] El passat divendres dia 15 de setembre la biblioteca va rebre la visita de Rosa Roig, directora de la col·lecció Estudis Universitaris / Gènere, de la Institució Alfons el Magnànim Centre valencià d’estudis i d’investigació. Rosa ens va fer la donació del llibre “Gènere i TIC: Fent i desfent gèneres i tecnologies” de Núria Vergés Bosch. El llibre parla de la relació del gènere amb la tecnologia. La relació entre gènere i tecnologia està en constant transformació i fa dècades que genera curiositat i interès des de l’acadèmia, les empreses, les polítiques públiques i els moviments feministes. Per a qualsevol persona interessada en les tecnologies, els estudis de gènere o els feminismes, aquest llibre resultarà aclaridor, inspirador i probablement generarà noves idees, solucions i preguntes.
El llibre ja està disponible a la biblioteca per al préstec.
[cas] El pasado viernes día 15 de septiembre la biblioteca recibió la visita de Rosa Roig, directora de la colección Estudios Universitarios / Género, de la Institució Alfons el Magnànim Centre valencià d’estudis i d’investigació. Rosa nos hizo la donación del libro “Gènere i TIC: Fent i desfent gèneres i tecnologies” de Nuria Vergés Bosch. El libro habla de la relación del género con la tecnología. La relación entre género y tecnología está en constante transformación y hace décadas que genera curiosidad e interés desde la academia, las empresas, las políticas públicas y los movimientos feministas. Para cualquier persona interesada en las tecnologías, los estudios de género o los feminismos, este libro resultará aclaratorio, inspirador y probablemente generará nuevas ideas, soluciones y preguntas.
El libro ya está disponible en la biblioteca para el préstamo.