965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’exposició que teniu davant vosaltres es titula “MIRA´M AMB ALTRES ULLS” i és una anomenada a la sensibilització cap a la diversitat funcional. En ella podeu trobar 32 obres els protagonistes de les quals, alumnes del CEE Gargasindi, expressen sentiments lliurement , els quals són iguals en tots els éssers humans. S’inaugurarà el dilluns 27 de març a les 17.30.
Totes les imatges, en blanc i negre i formant siluetes, expressen en una certa manera, la forma que tenim de veure a aquest col·lectiu, formant-nos a nosaltres mateixos una barrera que ens impedeix conéixer-los, conéixer la seua normalitat, amb la qual conviuen diàriament.
Ràbia, frustració, impotència, desesperació… Tots aquests estats d’ànim trobareu en aquesta exposició, però també alegria, empatia, amistat, amor, companyonia… Us animem a traspassar la barrera d’aquests contrallums i endinsar-nos en les seues expressions.
El projecte naix d’una col·laboració entre l’equip directiu del CEE Gargasindi i Salva Pomares com a fotògraf. Els títols de les fotos han sigut posats pels propis alumnes, en realitzar en una assemblea el visualitzat de les fotografies.
Esperem que us agrade i us animem que trieu una fotografia, la que mes us agrade, i que feu una reflexió sobre ella. No ha de ser la foto que més us atraga visualment, sinótambé la que mes us transmeta un sentiment.
Si voleu podeu manar-me els vostres comentaris al mail salva.pomares@gmail.com
 
[CAS] La exposición que tenéis ante vosotros se titula “MIRA´M AMB ALTRES ULLS” y es una llamada a la sensibilización hacia la diversidad funcional. En ella podéis encontrar 32 obras cuyos protagonistas, alumnos del CEE Gargasindi, expresan sentimientos libremente, los cuales son iguales en todos los seres humanos. Se inaugurará el lunes 27 de marzo a las 17:30
Todas las imágenes, en blanco y negro y formando siluetas, expresan en cierta manera, la forma que tenemos de ver a éste colectivo, formándonos a nosotros mismos una barrera que nos impide conocerlos, conocer su normalidad, con la que conviven diariamente.
 Rabia, frustración, impotencia, desesperación… Todos estos estados de ánimo vais a encontrar en ésta exposición, pero también alegría, empatía, amistad, amor, compañerismo… Os animamos a traspasar la barrera de estos contraluces y adentrarnos en sus expresiones.
El proyecto nace de una colaboración entre el equipo directivo del CEE Gargasindi y Salva Pomares como fotógrafo. Los títulos de las fotos han sido puestos por los propios alumnos, al realizar en una asamblea el visualizado de las fotografías.
Esperamos que os guste y os animamos a que elijáis una fotografía, la que mas os guste, y que hagáis una reflexión sobre ella. No tiene que ser la foto que más os atraiga visualmente, sino también la que mas os transmita un sentimiento.
Si queréis podéis mandarme vuestros comentarios al mail salva.pomares@gmail.com