965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Les inscripcions per a la carrera, que se celebrarà el pròxim 29 de desembre, continuen obertes

Ja es poden recollir a la Casa de Cultura o en el Poliesportiu les samarretes commemoratives de la IV Carrera Sant Silvestre 2018 que regala l’Ajuntament als participants de la prova mostrant tan sols la seua inscripció. S’obsequiarà amb una samarreta a tots els participants.

 

La prova se celebrarà el pròxim 29 de desembre, a partir de les 17.00 hores, amb eixida i meta en la plaça del Convent. L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i el grup Corredors de Callosa (Coca) organitzen aquest esdeveniment esportiu que constarà de diversos recorreguts amb distàncies adaptades a les diferents edats dels participants.

 

En les carreres infantils (de 0 a 9 anys), que arrancaran a les 17.00 hores, s’ha establit un recorregut de 200 metres per a xiquets de 0 a 5 anys, 300 metres per a xiquets de 6 a 7 anys i 700 metres per a xiquets de 8 a 9 anys. D’altra banda, la carrera popular, que arrancarà a partir de les 18.00 hores, tindrà un recorregut de 4 km. i està dirigida a corredors a partir dels 10 anys. Finalment, la carrera competitiva tindrà un recorregut de 8 Km. i serà per a corredors a partir dels 12 anys.

 

Els interessats a participar encara poden inscriure’s en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 21.00 hores; a la Casa de Cultura, en horari de 09.30 15.00 hores i a través de www.mychip.es/evento/san-silvestre-callosa-2018-3. Les inscripcions per a les carreres infantils seran gratuïtes i per a la carrera popular i competitiva tenen un preu de 7 euros anticipada i de 10 euros el dia de la carrera. Recordar que, com és tradició, a la carrera es podrà anar disfressat.

 

La Regidoria d’Esports ha previst diversos premis. En les carreres infantils s’entregaran premis als tres primers corredors de cada recorregut (200 m. 300 m. i 700 m.) en categoria masculina i femenina. Igualment, s’entregaran premis en la carrera popular (4 Km.) i competitiva (8 Km.) als tres primers participants de cada categoria (Aleví, Infantil/Cadet, Juvenil/Júnior, Promesa/Sènior, Veterans i Absoluta), en femení i masculí, i tres premis a corredors locals de categoria femenina i masculina. A més, es premiarà també a la millor disfressa individual i a la millor disfressa de grup.

 

Tots els participants de la carrera infantil tindran regal i berenar, patrocinada per Don Dino.

 

Des de l’Ajuntament s’ha agraït la col·laboració de Coca, del personal municipal implicat i de tots els patrocinadors que fan possible aquest esdeveniment esportiu.