965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

El pròxim 24 de desembre Callosa d’en Sarrià celebrarà les festes nadalenques amb el tradicional acte de ‘El Jesuset de les monges’, en el qual els xiquets i xiquetes, acompanyats també pels adults que desitgen participar, cantaran pels carrers del municipi nadales dedicades en la seua majoria al xiquet Jesús.

El recorregut començarà a les 16.00 hores des de l’Església de Sant Joan Baptista. Els xiquets podran portar instruments com a panderetes i simbombes, i la comitiva estarà acompanyada a més per la banda de música de l’AMM. El recorregut finalitzarà en la Llar del Pensionista (CEAM), on la comitiva cantarà aquest repertori de nadales als majors.

Aquest acte forma part de la idiosincràsia cultural del poble, ja que es canten cançons que compten amb una llarga tradició, ja que han passat de generació en generació, fent gala de l’estret vincle que té Callosa d’en Sarrià amb la música. Callosa continua mantenint vives les tradicions del poble amb la posada en valor d’aquest acte tan singular.

D’altra banda, recordar que l’Església de Sant Joan Baptista celebrarà també el dia de Nit Bona, a les dotze de la nit, amb la tradicional Missa del Gall.