965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[val] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, informa que aquest divendres 23 de setembre, dins de la programació del Club de lectura l’Espill de la Biblioteca Pública Municipal, ens visitarà l’escriptora de Xàbia, Pepa Guardiola, per a compartir la lectura del seu llibre “La memòria de les ones”. Aforament limitat prèvia inscripció. Si desitges assistir a l’encontre amb l’autora contacta amb la biblioteca presencialment o en el telèfon 96 588 61 34.
Pepa té una extensa obra literària, ha publicat nombrosos llibres de literatura infantil i juvenil des de l’any 1988. L’any 2009 va publicar la seua primera novel·la per a adults. Té diversos premis literaris i podem seguir-la en les xarxes socials i en el seu blog https://llibresdepepa.blogspot.com
El club de lectura està llegint la seua última novel·la “La memòria de les ones”, de l’editorial Balandra Edicions, publicat l’any 2017. El llibre és un homenatge a les dones de la seua generació que presenta un immens mosaic de caràcters femenins. El títol de “La memòria de les ones” evoca d’alguna manera “Les ones” de Virgínia Woolf. Sense ser un llibre feminista, sí que reivindica a les dones que lluiten i trenquen models familiars i socials.
Aquesta trobada amb l’escriptora, i els llibres facilitats al Club de lectura, ha sigut possible gràcies a la Fundació FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) dins de les seues activitats per a desenvolupar el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.
[cas] La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, informa que el próximo viernes 23 de septiembre, dentro de la programación del Club de lectura l’Espill de la Biblioteca Pública Municipal, nos visitará la escritora de Xàbia, Pepa Guardiola, para compartir la lectura de su libro “La memòria de les ones”. Aforo limitado previa inscripción. Si deseas asistir al encuentro con la autora contacta con la biblioteca presencialmente o en el teléfono 96 588 61 34.
Pepa tiene una extensa obra literaria, ha publicado numerosos libros de literatura infantil y juvenil desde el año 1988. En el año 2009 publicó su primera novela para adultos. Tiene varios premios literarios y podemos seguirla en las redes sociales y en su blog https://llibresdepepa.blogspot.com
El club de lectura está leyendo su última novela “La memòria de les ones”, de la editorial Balandra Edicions, publicado en el año 2017. El libro es un homenaje a las mujeres de su generación que presenta un inmenso mosaico de caracteres femeninos. El título de “La memòria de les ones” evoca de alguna manera “Las olas” de Virginia Woolf. Sin ser un libro feminista, sí que reivindica a las mujeres que luchan y rompen modelos familiares y sociales.
Este encuentro con la escritora, y los libros facilitados al Club de lectura, ha sido posible gracias a la Fundació FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) dentro de sus actividades para desarrollar el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.