965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació comarcal contra la violència de gènere i dones amb el risc d’exclusió social ‘Mujeres con Voz’.

L’alcalde callosí, Josep Saval, ha signat el document, al costat de la presidenta de l’associació, Margarita Luján, pel qual el Consistori destinarà una subvenció de 5.000 euros a l’associació.

A través d’aquest conveni l’Ajuntament vol donar el seu suport a les víctimes de la violència de gènere a través de ‘Mujeres con Voz’. Una entitat que ofereix suport psicològic a les víctimes, assessorament legal, acompanyament a les víctimes per a posar denúncies i en els judicis, ajudes econòmiques per al lloguer d’habitatges, ajudes per al pagament dels rebuts de la llum, aigua i menjar, formació per a la incorporació laboral, tallers de teràpia grupal, així com ajudes econòmiques per a la construcció d’habitatges per a les víctimes de la violència de gènere i en risc d’exclusió social. L’associació a més realitza una important labor de conscienciació a través de l’organització de xarrades-col·loquis en les quals relaten les seues pròpies vivències.