965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

L’Ajuntament, a través Urbaser, l’empresa concessionària de la neteja viària, està realitzant una neteja a fons de la plaça del Convent.

Aquest matí els operaris han realitzat un aigualeig del paviment mitjançant una màquina de vapor i han procedit a l’eliminació dels grafitis del Passeig Vicent Berenguer i Llopis. Així mateix, han netejat la pèrgola i igualment s’endreçarà la font.

Aquestes actuacions de neteja en la plaça del Convent se sumen a la neteja del paviment realitzada també la setmana passada i al repintat del quiosc.

L’edil de Serveis Tècnics, Lumi Puigcerver, ha assenyalat que es tracta de “una important actuació de manteniment que necessitava aquest espai públic tan emblemàtic, on es realitzen tantes activitats, amb la finalitat d’oferir una millor imatge”.

Així mateix, l’edil ha recordat que fa unes setmanes també es van dur a terme en aquest mateix espai altres actuacions com l’eliminació dels desnivells dels escocells per a igualar la seua superfície amb la del paviment per a evitar caigudes, així com la col·locació de nous bancs i jardineres.