965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Les jornades oferiran diversos concerts del 24 de novembre al 9 de desembre

L’Associació Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià (AAM) celebra del 24 de novembre al 9 de desembre la XXXVII Jornades Musicals en honor a Santa Cecilia. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants de l’any per a l’entitat, que se celebra entorn del 22 de novembre, festivitat de la patrona de la música.

Durant les jornades l’entitat ha organitzat diferents actes i concerts que arrancaran dissabte que ve, 24 de novembre, a les 17.00 hores, amb la recollida dels nous músics que s’incorporen enguany a la Banda de Música ‘La Primitiva’. A les 18.45 hores es traslladarà la imatge de Santa Cecilia, acompanyats per la Banda de Música ‘La Primitiva’, des de la Casa de la Música a l’Església de Sant Joan Baptista, on a les 19.00 hores se celebrarà una missa-concerte a càrrec de la Coral Polifònica ‘Juan i Ginés Pérez’ i de l’Orquestra de Cambra de l’AAM i dirigit per Benilde Martínez i Quique Montesinos.

El diumenge, 25 de novembre, a les 19.30 hores, actuarà la Coral Polifònica ‘Juan i Ginés Pérez’ en la Casa de la Música, dirigides per Benilde Martínez.

El divendres, 30 de novembre, a les 19.30 hores, en la Casa de la Música la Rondalla ‘La Il.lusió’ oferirà un concert, sota la batuta de Francisco Pérez Lapera.

El dissabte, 1 de desembre, a les 17.00 hores, tindrà lloc la recollida dels nous músics de la Colla l’Algar. A les 19.30 hores, en la Casa de la Música, actuarà la Colla de dolçainers i tabaleters ‘L’Algar’ sota la direcció de Pedro Héctor Llorca Esquerdo.

El diumenge, 2 de desembre, a les 19.30 hores, la Casa de la Música acollirà el concert de l’Orquestra de cambra de l’AAM, sota la direcció de Quique Montesinos Parra.

El dimecres, 5 de desembre, els protagonistes de les jornades seran el Blegue i la ‘Big Baam Band’, amb un concert que s’oferirà en la Casa de la Música, a partir de les 19.30 hores, amb la direcció de Lolo García.

El dijous, 6 de desembre, a les 19.20 hores, tindrà lloc el concert de la Banda d’Educands en la Casa de la Música, amb la direcció de Juan Salvador Berenguer Domenech.

El dissabte, 8 de desembre, a les 19.30 hores, la Casa de la Música acollirà l’actuació de la Banda de Música ‘La Primitiva’, sota la direcció de Juan Salvador Berenguer Domenech.

Finalment, el diumenge, 9 de desembre, es clausuraran les Jornades Musicals, a les 19.30 hores, en la Casa de la Música amb l’actuació de la Rondalla cant i corda ‘L’Alegria de Sant Jaume’, sota la direcció de Francisco Pérez Lapera.