965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

La Setmana de la Dona va culminar amb èxit el dissabte amb la projecció del documental ‘La bretxa’ i el concert de la Colla l’Algar ‘Anem de guateque’.

Després de la Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa que es va celebrar el divendres, 8 de març, a la Vila Joiosa, la Setmana de la Dona de Callosa d’en Sarrià es va clausurar el dissabte a la vesprada amb la projecció del documental ‘La Bretxa’ que aborda la desigualtat de gènere en el treball. La cinta manifesta la bretxa salarial i els sostres de cristall en l’àmbit laboral que continuen perpetuant una desigualtat entre homes i dones.

Després del documental es va oferir una picaeta, i ja a les huit de la vesprada va donar començament a la Casa de la Música l’actuació ‘Anem de guateque’ de la Colla l’Algar de l’AAM.

La regidora d’Igualtat, Estela Menaches, s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat d’aquesta Setmana de la Dona en la qual han participat numeres persones en les diverses activitats que s’han programat. “Espere que aquesta Setmana de la Dona haja pogut contribuir a conscienciar sobre la desigualtat de gènere i servisca per a continuar avançant en la seua eradicació. Des de la Regidoria d’Igualtat seguirem, per això, treballant en iniciatives com aquesta que visibilitzen a la dona i contribuïsquen al seu apoderament”, ha manifestat Menaches.