965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

La jornada d’ahir a Callosa d’en Sarrià va estar marcada per la celebració de la IV Carrera Sant Silvestre en la qual van participar un total de 385 corredors. Des de les cinc de la vesprada es van succeir les proves des de la Plaça del Convent per a les diferents categories amb diversos recorreguts, adaptats a les edats dels participants.

La classificació de la carrera en les seues diferents categories pot consultar-se en www.mychip.es. Els tres primers classificats de cada categoria van obtindre premi i a tots els participants se’ls va regalar una samarreta commemorativa de la prova.

Com és tradició, molts corredors van participar disfressats. Per això, l’organització va dedicar també un premi a la millor disfressa grupal que va recaure en Jaume Ripoll i José Manuel Año Peña, que anaven disfressats de ‘colegialas’, i el premi a la millor disfressa individual va ser per a Alfonso Berenguer Mayor per la seua disfressa de Spiderman.

Des de l’Ajuntament s’ha agraït a tots els corredors la seua participació, així com la implicació i col·laboració en l’organització de la carrera al grup Corredors de Callosa (Coca). Igualment s’ha donat les gràcies a la Policia Local, Protecció Civil, Serveis Tècnics Municipals, personal de l’Ajuntament, Associació de Moros i Cristians, Club Ciclista Sarrià, Caixacallosa, Don Dino, Fruites Antonio Sanchis, Frutas El Callosí S.L., Aprén-D Animació, My Chip, voluntaris i col·laboradors i als membres de la Corporació Municipal presents en la prova.