965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Ajuntament participa, un any més, en la campanya ‘La Reconquesta del Vidre’, per a incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians 2023. La iniciativa pretén inculcar als festers la importància de separar selectivament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, se’ls farà lliurament d’un poal amb rodes. A més, els dies , 9 i 10 d’octubre, educadors ambientals informaran festers i ciutadans sobre el procés del reciclatge de vidre i dels seus beneficis ambientals
[CAS] El Ayuntamiento participa, un año más, en la campaña ‘La Reconquista del Vidrio’, para incentivar la concienciación del reciclado de envases de vidrio durante las fiestas de Moros y Cristianos 2023.
La iniciativa pretende inculcar a los festeros la importancia de separar selectivamente los residuos de envases de vidrio durante el transcurso de las fiestas. Para ello, se les hará entrega de un cubo con ruedas.
Además, los días , 9 y 10 de octubre, educadores ambientales informarán a festeros y ciudadanos sobre el proceso del reciclado de vidrio y de sus beneficios ambientales.