965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
 
 
[VAL] L’Ajuntament de Callosa, juntament amb Ecovidrio, ha posat en marxa una nova edició de la campanya ‘La Reconquesta del Vidre’, dirigida a incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians de 2022.
La iniciativa pretén inculcar la importància de separar selectivament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, se’ls farà lliurament de poals amb rodes per a facilitar la labor de reciclatge i s’instal·laran en el municipi contenidors decorats amb la imatge de campanya.
A més, diversos educadors ambientals informaran festers i ciutadans sobre la importància del reciclatge de vidre, així com dels seus beneficis ambientals, i s’entregarà com a obsequi un original porta-màscares.
En aquesta edició de ‘La Reconquesta del Vidre’ participen municipis de la Comunitat Valenciana, els quals competeixen per ser la població que més s’involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes.
Els guanyadors de cada categoria en les quals es divideix el concurs rebran un trofeu de La Reconquesta del Vidre, que els acredita com el municipi més reciclador de les festes.
Cal recordar que en l’última edició de ‘La Reconquesta del vidre’ en 2019, cada fester ha va reciclar 13,8 kg d’envasos de vidre.
 
[CAS] El Ayuntamiento de Callosa, junto con Ecovidrio, ha puesto en marcha una nueva edición de la campaña ‘La Reconquista del Vidrio’, dirigida a incentivar la concienciación del reciclaje de envases de vidrio durante las fiestas de Moros y Cristianos de 2022.
La iniciativa pretende inculcar la importancia de separar selectivamente los residuos de envases de vidrio durante el transcurso de las fiestas. Para lo cual, se los hará entrega de cubos con ruedas para facilitar la labor de reciclaje y se instalarán en el municipio contenedores decorados con la imagen de campaña.
Además, varios educadores ambientales informarán festeros y ciudadanos sobre la importancia del reciclaje de vidrio, así como de sus beneficios ambientales, y se entregará como obsequio un original lleva-máscaras.
En esta edición de ‘La Reconquista del Vidrio’ participan municipios de la Comunidad Valenciana, los cuales compiten para ser la población que más se involucre con el reciclaje de vidrio durante las fiestas.
Los ganadores de cada categoría en las cuales se divide el concurso recibirán un trofeo de La Reconquista del Vidrio, que los acredita como el municipio más reciclador de las fiestas.
Hay que recordar que en la última edición de ‘La Reconquista del vidrio’ en 2019, cada festero ha recicló 13,8 kg de envases de vidrio.