965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La Reconquesta del Vidre, iniciativa posada en marxa per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, aconsegueix recuperar 3.900 kg d’envasos de vidre durant les festes de Moros i Cristians.
De mitjana cada fester ha reciclat 3,80 kg d’envasos de vidre en els contenidors assignats a la campanya. Callosa participa en la categoria Dolçaines, que engloba als municipis que tenen menys de 1.000 festers.
Durant els dies de festa un equip d’educadors ha desenvolupe accions de sensibilització ambiental en carrer per a conscienciar a la ciutadania sobre el reciclatge d’envasos de vidre i la importància de promoure unes festes sostenibles.
La filà Pirates Tro ha sigut la guanyadora del sorteig del dispensador de begudes fabricat en vidre i personalitzat amb la imatge de campanya. Amb aquest gest Ecovidrio premia l’esforç realitzat per a aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.
Tota la informació de la campanya es troba disponible en www.lareconquistadelvidrio.es.
 
[CAS] La Reconquista del Vidrio, iniciativa puesta en marcha por Ecovidrio, entidad sin ánimo de lucro encargada de la gestión del reciclaje de envases de vidrio en España, en colaboración con la Generalitat Valenciana y el Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià, consigue recuperar 3.900 kg de envases de vidrio durante las fiestas de Moros y Cristianos.
De media cada festero ha reciclado 3,80 kg de envases de vidrio en los contenedores asignados a la campaña. Callosa participa en la categoría Dulzainas, que engloba en los municipios que tienen menos de 1.000 festeros.
Durante los días de fiesta un equipo de educadores ha desarrollo acciones de sensibilización ambiental en calle para concienciar a la ciudadanía sobre el reciclaje de envases de vidrio y la importancia de promover unas fiestas sostenibles.
La ‘filà Piratas Tro’ ha sido la ganadora del sorteo del dispensador de bebidas fabricado en vidrio y personalizado con la imagen de campaña. Con este gesto Ecovidrio premia el esfuerzo realizado para conseguir unas fiestas más sostenibles y respetuosas con el medio ambiente.
Toda la información de la campaña se encuentra disponible en www.lareconquistadelvidrio.es.