965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La Policia Local de Callosa, van rescatar en la vesprada del dissabte a una parella de senderistes que es trobaven desorientat en la Serra Bérnia.
Després d’obtindre la seua ubicació, després de més d’una hora de cerca, els van localitzar il·lesos, encara que desorientats i amb símptomes de deshidratació . Van ser auxiliats pels agents i els van conduir cap al lloc on es trobava estacionat el seu vehicle, no requerint assistència mèdica.
Des de l’Ajuntament, agrair als agents la seua gran labor i recordar als senderistes que abans d’eixir a la muntanya planifiquen l’activitat i consulten la previsió meteorològica i aconsella no eixir només, sinó en un grup mínim de tres persones, així com informar un familiar o amic de la ruta que es realitzarà. A més dels consells habituals de portar roba, calçat i material adequat, a més d’una mica d’aliment i farmaciola.
 
[CAS] La Policía Local de Callosa, rescataron en la tarde del sábado a una pareja de senderistas que se encontraban desorientado en la Sierra Bérnia.
Tras obtener su ubicación, después de más de una hora de búsqueda, los localizaron ilesos, aunque desorientados y con síntomas de deshidratación . Fueron auxiliados por los agentes y los condujeron hacia el lugar donde se encontraba estacionado su vehículo, no requiriendo asistencia médica.
Desde el Ayuntamiento, agradecer a los agentes su gran labor y recordar a los senderistas que antes de salir a la montaña planifiquen la actividad y consulten la previsión meteorológica y aconseja no salir solo, sino en un grupo mínimo de tres personas, así como informar a un familiar o amigo de la ruta que se va a realizar. Además de los consejos habituales de llevar ropa, calzado y material adecuado, además de algo de alimento y botiquín.